«Капсулу часу» BMW E39 M5 помили вперше за 10 років

Підпишись на нас:

BMW E39 M5 — культовий автомобіль, який зняли з виробництва майже два десятиліття тому. Для деяких людей це автомобіль мрії, але в цьому відео ви побачите екземпляр, який не використовували 10 років і весь цей час він збирав пил на складі.

Подробиці

23 000-мильний (37 000 км) E39 M5 був знайдений у покинутому меблевому магазині в північній частині штату Нью-Йорк, усипаний сміттям. Детайлер Ларрі Косілла з Ammo NYC працював з Меттом Айвенго з The Cultivated Collector, щоб повернути машині її колишню славу.

Kosilla розпочав з електричного миття автомобіля та зняття коліс BBS, щоб отримати легший доступ до підвіски та ходової частини і видалити жир, бруд і павутину, яку можна знайти всюди.

Потім фарбу та ходову частину BMW M5 очистили та висушили. Інтер’єр було відновлено до початкового заводського стану, видаливши поверхневий пил, легку цвіль і плями рук, ніг. Для килимів використовували засіб для чищення тканини та щітку з червоною жорсткою щетиною, щоб глибоко проникнути у волокна, а потім використати повітряний дифузор, щоб видувати піднятий бруд на поверхню.

Коли килимки та килими в салоні були очищені парою та виглядали абсолютно новими, Косілла зосередився на поліруванні фарби своєю шестидюймовою прозорою вовняною подушечкою та полірувальною рідиною, щоб видалити незначні подряпини.

Після тижневого процесу обробки деталей і реставрації BMW E39 M5 став неймовірно глянцевим і виглядав так, ніби щойно вийшов з заводу.

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: