Chevrolet випустить кросовер витрачає 1 літр пального на 100 км

Підпишись на нас:

У Китаї скоро відбудеться презентація оновленого кросовера Chevrolet Equinox Plus 2024 року. Ця модель, згідно з інформацією, що надходить, є практично повною копією тієї, що в січні вийшла на американський ринок. Офіційна презентація Equinox Plus відбудеться в рамках Пекінського автосалону.

Подробиці

Відмінною особливістю цього кросовера стала гібридна установка, яка базується на 1,5-літровому турбодвигуні. У комплекті з ДВЗ йдуть 2 електромотори. Повідомляється, що при такому поєднанні американська новинка набирає 100 км/год за 6,8 секунди і споживає близько 1,05 літра. На електротязі кросовер проїжджає до 155 кілометрів, а без дозаправки – понад 1000 кілометрів.

Кросовер Chevrolet Equinox Plus витрачає 1,05 л пального: він може дістатися до вітчизняних автосалонів

Chevrolet не стала переробляти Equinox під китайський ринок. Кросовер вийде в Піднебесній з тим самим кузовом, доповненим тонкою оптикою, широкою решіткою радіатора і великим переднім бампером. Габарити американської моделі становлять 4653х1902х1667 мм при колісній базі в 2730 мм.

Кросовер Chevrolet Equinox Plus витрачає 1,05 л пального: він може дістатися до вітчизняних автосалонів

У салоні кросовера передбачаються 11-дюймова цифрова панель приладів і мультимедійний тачскрін на 11,3 дюйма, об’єднані в один кластер. На додаток до цього американська компанія оновила комплекс безпеки, ввівши до його складу асистента утримання смуги, функцію екстреного гальмування, попередження зіткнення, стеження за “мертвими” зонами та інше.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: