Власник Chevrolet Camaro зробив з нього житло на колесах

Підпишись на нас:

Життя в кемперах сьогодні дуже поширене за кордоном, але ми можемо нижче побачити найменший і найнеймовірніший будинок на колесах. Кемпер з Camaro власноруч переобладнаний власником цього авто, і тепер це постійне житлове приміщення для нього.

Подробиці

У відео власник детально розповідає про свій компактний житловий простір усередині Chevrolet Camaro. Він також поділився, що перейшов від життя у мікроавтобусі Sprinter до переобладнаного позашляховика, а тепер до цього варіанту.

Якщо вам цікаво, кемпер Camaro має повністю робочу кухню, водопровідний кран, що перезаряджається, електричну керамічну плиту та додаткове місце для зберігання засобів для чищення. Кемпер-купе також має захищені від дітей замки безпеки та ящики, наповнені посудом, одноразовими тарілками та каструлями.

З іншого боку, у будинку на колесах купе немає холодильника, тож власник компенсує це, готуючи легкі страви, як-от консервований суп або локшину рамен. Проте він завжди може піти в продуктовий магазин і приготувати свіже м’ясо – і попутно принести його додому. У ньому також немає туалету, тому власник авто використовує портативний пісуар об’ємом один галон, але більш «серйозних справ» та душу він покладається на свій абонемент у спортзал.

Житлову зону всередині переобладнаного кемпера Camaro доповнюють акумуляторні магнітні світлодіодні смуги для освітлення та годинник із підтримкою Bluetooth, який також може виконувати роль динаміка. Сидіння одночасно служить вітальнею та має потаємне відділення для зберігання речей, тоді як ліжко має довжину 6 футів (183 сантиметри) і ширину 30 дюймів (76 сантиметрів) – цього достатньо для зросту власника. Ліжко має тонкий матрац і виготовлене із кленової фанери.

Сонячна енергія кемпера Chevy Camaro забезпечує 1000 Вт електроенергії. У системі використовуються акумуляторні батареї, які заряджаються від сонячних батарей, встановлених на даху автомобіля. Спинки, з іншого боку, були замінені панеллю з клена власної роботи, яка забезпечує підтримку спини та місце для ковдри з електричним нагріванням.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: