Експерти назвали ліквідні і неліквідні автомобілі: втрачають у ціні через рік або тільки дорожчають

Підпишись на нас:

Деякі автомобілі вже через рік після купівлі втрачають у вартості до половини ціни. Експерти iSeeCars вирішили провести дослідження і з’ясувати, які моделі стають настільки дешевшими, що їх краще не купувати новими, а дочекатися, коли ціна значно опуститься. Вони також розповіли і про моделі, які не лише не втрачають у ціні, а навіть дорожчають з часом.

Подробиці

Перше місце антирейтингу посіла модель Mercedes-Benz EQS. Уже після року володіння її можна придбати на 49 відсотків дешевше, якщо говорити в грошах, то на 65 тисяч доларів. Друге місце отримав Nissan Leaf, відставши від лідера лише на три відсотки. Його можна купити дешевше на 16 тисяч доларів. Jaguar F-Pace за ціною втрачає 28,5 тисяч доларів, але у відсотковому співвідношенні це становить 35%.

Експерти розповіли, які машини втрачають у ціні вже через рік, а які тільки дорожчають

Якщо говорити про машини, ціни на які найменше змінюються через рік після купівлі, то третє місце знову посів Mercedes з моделлю G-Class. Він втрачає в ціні всього 2,3 відсотка або 4,5 тисяч доларів. На другому місці опинилася Kia Rio. Її вартість падає на незначні 0,1%, що становить приблизно 21 долар. Перше місце посів Range Rover, який не тільки не дешевшає через рік, а навпаки, підвищується в ціні на 2,8 відсотка або чотири тисячі доларів. Таким чином під час купівлі нового автомобіля варто зважати на те, скільки він коштуватиме лише за рік, і обирати найбільш ліквідні моделі з останнього списку.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: