Toyota випустила найдешевий кросовер на базі моделі Suzuki з проекційним дисплеєм і масою систем безпеки

Підпишись на нас:

В Індії офіційно дебютував новий кросовер Toyota Urban Cruiser Taisor 2024 року. По суті, ця модель є оновленою версією Maruti Suzuki Fronx. Однак вона отримала низку значних косметичних змін порівняно з “донором”. Також варто зазначити, що новинка є найдешевшим позашляховиком Toyota в Індії. Його вартість стартує з позначки у 258 000 грн в еквіваленті.

Подробиці

Від моделі Maruti Suzuki новинка відрізняється переробленою решіткою радіатора зі стільниковим візерунком і оновленим переднім бампером. Інший дизайн отримали світлодіодні ДХВ. Були змінені і задні ліхтарі, але вони, як і у “донора”, з’єднані між собою світловою смугою на всю ширину. Автомобіль “взутий” у 16-дюймові легкосплавні диски з алмазним огранюванням. Кузов кросовера може бути пофарбований в один із п’яти кольорів. Три з них поєднуються з чорним дахом.

Toyota випустила новий дешевий кросовер на базі моделі Suzuki з проекційним дисплеєм і масою систем безпеки

Усередині автомобіля можна побачити коричнево-чорну оббивку. Модель оснащена 9-дюймовим тачпадом мультимедіа з бездротовим управлінням Apple CarPlay і Android Auto, клімат-контролем, 360-градусною камерою, проекційним дисплеєм та іншими сервісами. Комплект безпеки охоплює шість подушок, електронну стабілізацію кузова, помічника під час руху на підйомі, системи ABS і EBD. Моторна лінійка новинки включає в себе 1,2-літровий атмосферний агрегат на 90 к.с. і 1,0-літровий турбодвигун. Перший поєднується з МКПП і AMT, другий – з тією ж “механікою” і 6-дипазонним “автоматом”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: