Toyota Corolla перетворили на копію популярного британського седану

Підпишись на нас:

Компанія, яка перетворила Honda Civic на фальшивий Dodge Challenger, представила Toyota Corolla, яка видає себе за британський седан з минулого. Мова в даному випадку йде про модель Mitsuoka Ryugi 2024. Цей автомобіль існує з 2014 року, і тепер він отримав невелике оновлення, зберігши при цьому досить дивне виконання екстер’єру.

Подробиці

Передня частина цієї моделі чимось нагадує Rover P5 кінця 1950-х років або Jaguar Mark II тієї ж епохи. Автомобіль випускають у двох виконаннях кузова: седан і універсал. При цьому під настільки незвичайним корпусом знаходиться Toyota Corolla попередньої генерації в модифікації JDM (E160). Цю модель досі випускають як седан Corolla Axio і універсал Corolla Fielder. Що примітно, актуальне покоління Е210 було представлено ще в 2018 році.

Підроблений британський седан на базі Toyota Corolla: вийшов новий Mitsuoka Ryugi за 540 000 грн

Новинка від Mitsuoka оснащується 1,5-літровим бензиновим двигуном, який працює автономно або в складі гібридної установки. Він працює в тандемі з механічною КПП на 5 швидкостей або безступінчастою коробкою CVT. Автомобіль пропонується в передньо- або повнопривідному виконанні. Оновлена модель отримала більше штатного обладнання, включно з салонним дзеркалом з автоматичним затемненням. А у всіх версіях, крім базової, встановлено передні та задні паркувальні датчики. Салон для новинки більшою мірою запозичений у Corolla. По суті, зміни тут обмежені тільки в установці іншого шильдика. Вартість машини стартує з 561 000 грн.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: