Вперше показали базовий Kia K4, який замінить Cerato: має багате оснащення

Підпишись на нас:

Буквально кілька днів тому було представлено новий компактний седан Kia K4 2025 року. Зараз же в Мережі з’явилися “шпигунські” знімки, які показують, який вигляд має початкова версія цього автомобіля.

Подробиці

Незважаючи на статус базової, ця модифікація має дуже багате оснащення. Окремо зазначимо, що новий K4 у лінійці корейського бренду замінить такі моделі, як Cerato, Ceed і Forte.

Під час презентації K4 виконавчий віце-президент Kia заявив, що вихід цього седана доводить прагнення компанії випускати моделі з передовими технологіями та підвищеною продуктивністю. Уже в базі автомобіль оснащений бездротовою підтримкою Apple CarPlay і Android Auto, віртуальним щитком приладів і тачпадом мультимедіа, об’єднаними під одним склом. Крім того, седану належать передні крісла з обігрівом і вентиляцією, люк на даху, аудіосистема преміум-класу Harman Kardon та ін.

Так виглядає базовий Kia K4, який замінить Cerato: перша "жива" фотографія новинки

Очікується, що корейська новинка надійде в продаж на ринок США у другій половині поточного року. Автомобіль пропонуватимуть у п’яти варіантах виконання. Незважаючи на те, що модель за своїми габаритами належить до компактних, пасажирам на другому ряду буде дуже комфортно завдяки кращому в своєму класі простору для ніг і над головою. Стандартно під капот машини ставиться 2,0-літровий атмосферний агрегат з віддачею в 147 к.с. Альтернативою для нього виступає 1,6-літровий турбомотор потужністю 190 к.с. Перший поєднується з варіатором, другий – з АКПП.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: