ТОП 5 ненадійних авто на українському ринку

Підпишись на нас:

Авто є не просто засобом пересування, в сучасному житті це необхідність. Але не завжди автомобіль виправдовує очікування свого власника, адже в найважливіший момент авто може поламатися. І сьогодні ми вирішили розповісти про 5 авто, що найбільше не рекомендуються водіями.

ТОП-5 найненадійніших авто:

  1. Ford Fiesta – на перший погляд популярна марка автомобілів, але модель Ford Fiesta отримала статус одного з найбільш ненадійних авто в світі. В механізмі відзначаються проблеми з електронікою та керуванням.
    Знайдено ТОП-5 найненадійніших авто
  2. Mini Cooper – модель має високі рейтинги серед прекрасної частини людства за стиль та естетику, але за це доведеться дорого платити, адже власники авто стикаються з проблемами з трансмісією та двигуном.
  3. Dodge Grand Caravan – це авто популярне серед великих родин за рахунок великої кількості місць для пасажирів та багажу. Але це всі його переваги. Власники скаржаться проблеми з гальмівною системою та рульовим управлінням.
  4. Volkswagen Jetta – компанія Volkswagen відома за свою надійність, але модель Jetta – виняток.Тут особливо болючими є проблеми з гальмівною системою та електронікою, що створюють для своїх власників неабиякий клопіт.
  5. Nissan Pathfinder – найбільшим недоліком Nissan Pathfinder є його низька паливна ефективність, що може виявитися досить витратною для власників. Також деякі моделі Pathfinder мають проблеми з трансмісією, що вимагає додаткових витрат на ремонт.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: