В Туреччині створили нову колісну бойову машину з інноваційною і дистанційно керованою вежею

Підпишись на нас:

Турецька оборонна компанія FNSS представила свою останню інновацію в бронетехніці, демонструючи нову колісну машину PARS III, оснащену передовою дистанційно керованою вежею TEBER-35 UKK.

Подробиці

Ця нова система, розроблена для задоволення потреб сучасних військових операцій, поєднує передові технології для підвищення точності та універсальності.

Башта ТЕБЕР-35 УКК, розроблена для інтеграції як в колісну, так і в гусеничну бронетехніку. Вона оснащена автоматичною гарматою середнього калібру та вдосконаленою системою виявлення цілей і управління вогнем. Ця турельна система, керована дистанційно як навідником, так і командиром через консолі керування в машині, забезпечує безперебійне керування навіть у складних бойових умовах.

Оснащений новітніми технологіями силової установки, управління вогнем, живучості та вогневої потужності, ТЕБЕР-35 УКК забезпечує ефективну роботу вдень і вночі, за несприятливих погодних умов і в різних бойових сценаріях. Його електрична система приводу гарматної турелі та двоосьова стабілізація гарантують виняткову точність, навіть під час руху, з широкою дугою підйому та високою кутовою швидкістю.

В основі вогневої потужності TEBER-35 лежить 40-мм автоматична гармата подвійного живлення Mk44, яка може похвалитися максимальною циклічною скорострільністю 200 пострілів на хвилину та готовою до стрільби 200 пострілами. Крім того, вежа може бути налаштована на роботу з 50-мм автоматичною гарматою подвійного живлення Bushmaster III для збільшення можливостей вогневої потужності. Включення різних типів боєприпасів, таких як фугасні, протитанкові або програмовані боєприпаси з повітряним вибухом, забезпечує універсальність ефективного ураження різних цілей.

Основне озброєння доповнює спарений кулемет, доступний у конфігурації 7,62-мм ланцюгової гармати з електроприводом або газовим кулеметом калібру 7,62 мм. Ланцюгова гармата з електроприводом має переваги в надійності та безпеці, дозволяючи безперервно вести вогонь без втручання екіпажу та зменшуючи викиди токсичних порохових газів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: