Chery випустить кросовер, який схожий на позашляховики “Гелендваген” і Toyota FJ Cruiser: проїде 500 км без АЗС

Підпишись на нас:

Кілька днів тому китайська компанія розкрила новий кросовер Chery iCar V23 2024 року. Тоді ж стало відомо, що офіційна презентація автомобіля відбудеться в рамках Пекінського автосалону. Однак виробник уже розсекретив практично всю інформацію про цю модель. На домашній ринок вона вийде в другій половині поточного року. Ціни поки що не озвучені.

Подробиці

Китайський кросовер виділяється незвичайним компонуванням кузова. При розробці передньої частини інженери Chery нібито орієнтувалися на позашляховик Toyota FJ Cruiser, задньої – на Mercedes-Benz G-Class. Автомобіль отримав велику головну оптику круглої форми, під якою розміщується виступаючий бампер. Стрімка задня частина кузова доповнюється компактним відсіком, мабуть, для перевезення речей: його розмірів недостатньо навіть для неповнорозмірного запасного колеса.

Він схожий на позашляховики "Гелендваген" і Toyota FJ Cruiser: Chery готує до ринку новий iCar V23

Відомо, що кросовер отримає 4-міліметровий радари та інше обладнання, яке забезпечує просунутий другий рівень напівавтономного керування. Зокрема, автомобіль оснастять системами, що спрощують їзду по трасі. Салон відрізняється мінімалістичним виконанням. Усередині передбачаються 2 різнорозмірних екрани і окремо закріплений блок керування кліматом. Інтер’єр загалом оформлений у стилі брутальних позашляховиків.

Він схожий на позашляховики "Гелендваген" і Toyota FJ Cruiser: Chery готує до ринку новий iCar V23

Про технічну частину мало що відомо. Кросовер вийде з одним або двома електромоторами, а запас ходу перевищить 500 кілометрів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: