Новинка від Haval: авто з витратою палива 1.85 літра на 100 кілометрів

Підпишись на нас:

В кінці лютого на китайському ринку з’явилася новинка, а саме друге покоління кросовера Haval Dargo 2023 року. Покупцям інших країн ця новинка відома, як Big Dog або H-Dog. В Україні ж популярною назвою виступає Dargo.

Деталі

Нова модель Haval Dargo 2023 виключно різниться від попередників. Її дизайн кузова не сплутати з іншими авто, особливо вирізняється решітка радіатора, що є не “полосатою”, а в “хромову краплинку”. Також ця версія авто має синій логотип бренду, а дизайн нижньої частини дверей має стилістично увігнутий кут.

Задні кватирки авто є компактнішими, що надало кросоверу більш спортивний і стрімкий вигляд. Корма Haval Dargo містить оригінальні багатокутні ліхтарі між якими знаходиться напис “HAVAL”.

Габарити кросовера 4705х1908х1780 мм, колісна база – 2810 мм. Авто є більшим за свого попередника на 85 мм в довжину, 18 мм в ширину, а відстань між осями збільшилася на 72 мм.


Новинка від  Haval з витратою палива 1.85 літра на 100 кілометрів
Салон, на відміну від екстер’єру, не отримав значних змін. “Плаваючий” дисплей збільшився в розмірах, салон обтягнутий шкірою, а передні сидіння оснащені комфортними підлокітниками.


Новинка від  Haval з витратою палива 1.85 літра на 100 кілометрів
Перед очима водія встановлено ​​мультикермо, за яким видніється цифровий щиток приладів. Під тачпадом мультимедіа виробник зберіг ряд фізичних клавіш, що полегшує доступ до ряду функцій кросовера.


Новинка від  Haval з витратою палива 1.85 літра на 100 кілометрів
Придбати Haval Dargo можливо у дилерських центрах лише з 2,0-літровим турбованим двигуном, потужність якого дорівнює 238 к. с. Відомо, що згодом у продажі зявиться і 184-сильний агрегат об’ємом 1,5 літра.

Базова комплектація авто має передньоприводну систему, що робить її бюджетною. Дорожчі модифікації авто мають привід на чотири колеса, такі авто мають у своїй назві приставку Max.

Також виробник анонсував вихід гібридної версії авто. У комплектацію входить 1,5-літровий мотор та 2-швидкісна трансмісія DHT. Загальна потужність системи складає 326 к. с. при 530 Н*м крутного моменту. Витрата палива у гібридній версії кросовера складатиме всього 1,85 літра на 100 км шляху. А повний запас ходу автомобіля дорівнює понад 1000 км.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: