Росіяни вперше почали застосовувати «дивний захист» для своїх танків

Підпишись на нас:

Деякі з модернізованих основних бойових танків, які Росія вилучила зі складу та відправила в Україну, були помічені на полі бою з химерними металевими захисними екранами, які жартівливо охрестили «Залізним безладом».

Подробиці

Українські захисники побачили на полі бою нетрадиційне видовище: танк Т-72, ​​оснащений масивним металевим щитом, розміром з купол будівлі. Химерного вигляду танк був помічений на ходу під час нещодавньої атаки на українські позиції.

Російські інженери створили масивну оборонну конструкцію по типу «клітки», щоб протистояти зростаючій загрозі українських FVP-безпілотників. Ця «інноваційна» адаптація забезпечує додатковий захист від повітряних загроз. Однак екіпаж танка стикається з обмеженнями огляду та повороту вежі через конструкцію щита. Тим не менш, російські військові експерти виправдовують ці недоліки необхідними компромісами для пом’якшення підвищеного ризику, пов’язаного з атаками українських безпілотників.

Незважаючи на величезну кількість танків і бронетехніки, з обох сторін, прямі зіткнення зустрічаються відносно рідко. Натомість учасники бойових дій часто стикаються з ураженнями протитанковою зброєю, дронами-смертниками і мінами. Створення подібного танка «Залізний безлад» підкреслює еволюцію сучасної війни, де недорогі можливості адаптації та інновації є першочерговими кроками у протидії новим загрозам.

Оскільки війна триває, обидві сторони продовжують досліджувати нетрадиційні тактики та технології, щоб отримати перевагу на полі бою.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: