Skoda запатентувала зовнішність нового 7-місного кросовера: озвучено терміни дебюту і вартість

Підпишись на нас:

Зарубіжні ЗМІ розмістили в Мережі серію патентних зображень новітнього кросовера марки Skoda. Це буде великий 7-місний паркетник із повністю електричною трансмісією. Очікується, що автомобіль офіційно дебютує у 2026 році. Наразі в лінійці компанії є тільки один електричний кросовер Enyaq. Судячи з планів, у 2026 році пропозицію “зелених” моделей буде розширено до шести.

Подробиці

У плані дизайну новинка схожа на попередні концепти електричних паркетників, а також на актуальні Enyaq і Enyaq Coupe. Зокрема, у схожій стилістиці виконаний показаний у марці шоу-кар Epiq. З цього набору патентних зображень видно, що в дизайні автомобіля використана новітня концепція Skoda Modern Solid. Вперше її застосували на концепті Vision 7S. Ще одна цікава деталь – спереду замість фірмового логотипу чеської марки нанесено буквену назву бренду.

Skoda запатентувала зовнішність нового 7-місного кросовера: озвучено терміни дебюту і вартість

Як уже зазначалося, новинка буде 7-місним кросовером. Таким чином, вона має доволі значні габаритні розміри. Очікується, що в основі автомобіля лежатиме архітектура MEB. Оскільки новинка претендує на звання флагмана, їй дістанеться більш ємна акумуляторна батарея. Зокрема, Enyaq зараз комплектується АКБ на 82 кВт/год. Також експерти висунули припущення щодо вартості майбутнього кросовера. На їхню думку, цінник на автомобіль сягне 2 100 000 грн в еквіваленті.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: