Роботизовані платформи з великим радіусом дії: українська компанія створює унікальні машини

Підпишись на нас:

Українська компанія випробувала проєкт зі створення роботизованих платформ Ratel S. В мережі вже з’явились перші відео від бійців 5-ї окремої штурмової бригади, котрі використовують даний наземний робот. В сюжеті показано, як робот з мінометними мінами, підриває один з мостів в селі Іванівське на Донеччині, щоб ворожому війську було складніше організувати логістику на тій ділянці.

Роботизовані платформи з великим радіусом дії: українська компанія створює унікальні машиниРобот Ratel S може не лише виступати роботом-камікадзе, а й використовуватись для дистанційного мінування місцевості. Завдяки технології робот може долати 6 км. Максимальна швидкість робота складає 22 км/год. Роботизована платформа може переносити до 35 кг корисного навантаження. Робот можна використовувати в темний час доби. Платформа обладнана дроном ретранслятором, котрий має нічні камери та може працювати під інфрачервоними фарами.

Роботизовані платформи з великим радіусом дії: українська компанія створює унікальні машиниРоботи вже постачаються на фронт українським військовим. У компанії повідомляють, що наразі за технікою вишукалась черга, а замовлення є на декілька місяців вперед.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: