Citroen анонсувала кросовер C3 з економічними двигунами за $15 000

Підпишись на нас:

Компанія Citroen все ще дотримується стратегії, в рамках якої вона розвиває лінійку електрокарів. Однак через зниження популярності подібних автомобілів у Європі французькому виробникові довелося підкоригувати плани. Зокрема, внесені зміни змусили його випустити оновлений Citroen C3 2024 року, який став дешевшим, але вийшов з іншими моторами.

Подробиці

Французький кросовер придбав гібридну установку, завдяки якій він подешевшав. Під капотом автомобіля тепер ховається 1,2-літровий двигун, що видає не більш як 100 к.с. і поєднується з 6-ступінчастою “механікою”. Мотор доповнюється або стартер-генератором, або 29-сильним електроагрегатом, який вбудований у конструкцію 6-діапазонного “автомата”. Повні характеристики обох гібридів поки що не розкриваються. Ба більше, у продаж новинка надійде ближче до кінця року, тому точні ціни на неї ще не озвучені. Хоча базова версія, як очікується, коштуватиме майже 15 тисяч євро.

Компанія Citroen поміняла у бюджетного C3 мотори і зробила його дешевшим - опубліковано ціни

Візуально гібридна та електрична модифікації Citroen C3 не розрізняються між собою. Обидва автомобілі так само виділяються нестандартним дизайном екстер’єру.

Компанія Citroen поміняла у бюджетного C3 мотори і зробила його дешевшим - опубліковано ціни

Заявлено, що французька новинка вийде на ринок у двох виконаннях. Стандартно їй покладено кондиціонер, світлодіодну оптику, круїз-контроль і 6 подушок безпеки. Опціонально хетчбек комплектується захисними пластинами, 3D-навігацією та іншими опціями.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: