7-місний Chevrolet, який на українському б/в ринку є економною альтернативою кросоверам

Підпишись на нас:

Вартість цього автомобіля в залежності від року випуску зачасту нижче $9000, а за ремонтопридатністю модель виглядає набагато краще, ніж багато інших іномарок і може стати заміною сучасним кросоверам. Це компактвен Chevrolet Orlando.

Подробиці

Цей автомобіль має відмінну місткість. Рецепт популярності «Орландо» виявився цілком простим – зовні машина схожа на кросовер, але використовує під капотом економічний двигун, який може бути як бензиновим, так і дизельним.

В основі Chevrolet Orlando лежить досить поширена платформа, на якій раніше були побудовані два інші бестселлери General Motors – Opel Astra і Chevrolet Cruze. Завдяки цій обставині проблем із запчастинами до компактвена бути не повинно.

На сьогоднішній день на українському вторинному ринку за Орландо просять від $7500 до $13 000. При цьому вік таких машин варіюється від 7 до 12 років.

До списку плюсів Chevrolet Orlando експерти включили: просту конструкцію, високу ремонтопридатність, міцну підвіску, хорошу керованість, а також наявність 7-місного салону.

Що стосується мінусів, то їх набралося також п’ять: не стійке ЛКП, проблеми з хромом, слабка робота пічки, відсутність багажника в 7-містному виконанні, а також скромний кліренс (всього 160 мм).

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: