Haval готує конкурента Hyundai Santa Fe та KIA Sorento з низькою витратою палива

Підпишись на нас:

Компанія Haval планує випустити новий кросовер з гібридною силовою установкою, який у модельній лінійці займе місце вище за модель H6.

Подробиці

Нещодавно у китайських ЗМІ з’явилися фотографії новинки, яку називають Xiaolong Max або B07. Також у базі Мінпрому КНР опублікували кілька зображень цього автомобіля без маскувального камуфляжу. Новинка більша, ніж H6, і її розміри становлять 4758 мм завдовжки, 1895 мм завширшки і 1725 мм заввишки на колісній базі 2800 мм. Це робить її приблизно такою самою за розміром, як Hyundai Santa Fe або Kia Sorento.

Haval готує конкурента Hyundai Santa Fe та KIA Sorento

Згідно з даними китайськими ЗМІ, новий кросовер пропонуватиметься з двома гібридними силовими установками, заснованими або на 115 – або 153 – сильному, турбованому 1,5-літровому чотирициліндровому двигуні, а також з батареєю ємністю 9,41 кВтг або 19,27 кВтг. Заявлена дальність ходу виключно від електрики за стандартом WLTC становить відповідно 44 та 86 км.

Haval готує конкурента Hyundai Santa Fe та KIA Sorento

Поки не ясно, чи будуть у моделі якісь варіанти із виключно бензиновою силовою установкою. Однак повідомляється, що як і у H6 і Jolion, B07 буде запропонований вибір з двох варіантів дизайну передніх частин. Одна має велику закриту решітку радіатора з характерним ромбовидним візерунком, а інша більш преміальну хромовану решітку, обрамлену світлодіодними денними ходовими вогнями, які простягаються вниз від вузьких фар.

Haval готує конкурента Hyundai Santa Fe та KIA Sorento

Серед цікавих особливостей нового кросовера — інтер’єр з кількома екранами, що розтягнулися на всю довжину панелі приладів, а також незвичайна похила центральна консоль з двома великими бездротовими зарядними майданчиками. Також на центральній консолі є чотири перемикачі та ряд кнопок, але немає звичайного селектора перемикання передач. Вибір режимів, швидше за все, буде кнопковим або через важіль на кермовому стовпчику.

Haval готує конкурента Hyundai Santa Fe та KIA Sorento

Поки не ясно, коли китайці планують представити новинку, але, відштовхуючись від того, що інформація про неї з’явилася в базі місцевого Мінпрому, можна очікувати, що презентація не за горами. Цілком ймовірно, що дебют відбудеться на Шанхайському автосалоні у квітні 2023 року, тоді ж, швидше за все, буде озвучено реальну назву цього автомобіля.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: