Завод з виготовлення БМП йде під воду: російське місто потерпає від повені

Підпишись на нас:

Росія потерпає від повені, котра була спричинена аварійним скиданням з водосховищ. Територія затоплення охопила прикордонні із Казахстаном регіони, що склало велику небезпеку для міста Курган.

Під воду можуть піти не лише невеликі населені пункти, а й важливі стратегічні об’єкти. Влада опублікувала карти, котрі показують масштаби затоплення. Вони позначені жовтим та червоним кольором, адже там очікується рівень води 7,7 метрів та 9 метрів.

Завод з виготовлення БМП йде під воду: російське місто потерпає від повеніУ місті Курган розташований єдиний у росії виробник нових бойових машин піхоти і десанту “Курганмашзавод”. Саме тут виготовляють всі БМП-3 і БМД-4, БТР-МД “Ракушка”, “Спрут” та інша бронетехніка. По картах видно, що з прогнозом можна побачити, що завод “Курганмашзавод” перебуває в межах значення затоплення 11-12 метрів.

Завод з виготовлення БМП йде під воду: російське місто потерпає від повені“Таким чином існують доволі аргументовані сподівання, що саме природа завдасть по російському виробнику зброї удару потужнішого, ніж усі санкції разом узяті. Бо в разі затоплення “Курганмашзаводу” він призупинить свою роботу”, – висловлює свою надію український експерт.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: