Армія США тестує електричну версію легендарного Humvee

Підпишись на нас:

У лютому 2024 року Офіс швидких можливостей і критичних технологій (RCCTO) продемонстрував оперативну майстерність технології гібридизації на одному зі своїх найпопулярніших позашляховиків.

Подробиці

В релізі заявлено, що демонстрація підкреслила чудові особливості гібридних електричних транспортних засобів (HEV).

Згідно з програмою RCCTO Tactical Hybrid Electric Vehicle, стандартні тактичні транспортні засоби оснащені гібридною електричною технологією для підтвердження експлуатаційних переваг, які вона пропонує. Завдяки інтеграції гібридних систем ці транспортні засоби можуть безшумно працювати на більших відстанях, забезпечуючи більше енергії як для бортових систем, так і для зовнішніх електромереж. Ці досягнення значно розширюють можливості солдатів у польових умовах.

Армія США тестує електричну версію легендарного Humvee

За словами Майкла Е. Фостера, старшого директора відділу проектів швидкого отримання прототипів RCCTO, впровадження технології гібридизації являє собою трансформаційний розвиток для солдатів. Завдяки таким функціям, як безшумна мобільність, потужність, яку можна експортувати, і розширений запас ходу, солдати можуть діяти ефективніше, мінімізуючи теплові характеристики та звуковий профіль.

Генерал-лейтенант Роберт А. Раш молодший, директор RCCTO, наголосив на важливості продовження інвестицій у такі технології. Оцінюючи інновації та співпрацюючи з галузевими партнерами, військові зміцнюють свою здатність озброювати солдатів найкращими інструментами та ресурсами, зрештою підвищуючи їх безпеку та ефективність на полі бою.

Постійні роботи зі створення прототипів таких транспортних засобів, як Stryker і High Mobility Multi-Purpose Wheeled Vehicle (HMMWV), дозволяють солдатам випробовувати гібридні електричні технології в реальних військових сценаріях. Ці випробування дають цінну інформацію про продуктивність та ефективність гібридних транспортних засобів, формуючи майбутнє військового транспорту.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: