Розсекречено ціни на оновлений Kia Picanto з більш ефективними моторами та іншою зовнішністю

Підпишись на нас:

Новий Kia Picanto 2024 року починає свій комерційний шлях на європейському ринку. Компактна корейська модель, яка є однією з найдоступніших у лінійці, зазнала серйозної модернізації. Вона отримала оновлений дизайн екстер’єру, також була скоригована механічна частина для підвищення ефективності. Ціни на новинку вже оголошені виробником.

Подробиці

Лінійка корейської новинки складається з трьох комплектацій: Concept, Drive і GT-line. Є також бізнес-версія, яка доступна для автопарків. Уже в початковій варіації в оснащення машини входять 14-дюймові колеса, кілька подушок безпеки (включно зі шторками), 8-дюймова мультимедіа, світлодіодні ДГЗ, кондиціонер, мультикермо з регулюванням за висотою, центральний замок із ДК, задні паркувальні датчики, тканинний салон тощо. Наступна модифікація додає легкосплавні диски на 14 дюймів.

Розсекречено ціни на оновлений Kia Picanto з більш ефективними моторами та іншою зовнішністю

А в топовій версії можна знайти систему безключового доступу, круїз-контроль, передні “протитуманки” та низку інших опцій. У технічному плані Picanto, як і раніше, робить ставку на звичайні бензинові мотори. Йому належать 1,0-літровий 3-циліндровий агрегат на 63 к.с. при 93 Н*м тяги і 1,2-літровий 4-циліндровий DPi на 79 к.с. при 113 Н*м крутильного моменту. Обидва двигуни працюють у тандемі з МКПП або “автоматом” на 5 швидкостей, а також переднім приводом. Вартість корейської моделі стартує з позначки в 16 950 євро.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: