Дизайн совершенно новой Mazda 6 раскрывается на первых фотографиях

Підпишись на нас:

Кілька днів тому стало відомо, що скоро вийде електрична версія Mazda 6. Згідно з інформацією з патентних документів, у продаж автомобіль надійде з індексом EZ-6. У розробці цієї моделі активну участь брав Changan, який відповідав за створення платформи під седан. Наразі стало відомо, який вигляд матиме японська новинка: у Мережу витекли перші знімки Mazda EZ-6 2025 року.

Подробиці

Примітно те, що на двох із них седан зображений без захисного камуфляжу. На знімках видно, що автомобіль загалом збереже загальний стиль, характерний для моделей Mazda. Однак у деталях новий електрокар кардинально відрізняється від них. Перш за все, він отримав більш гострий кузов. Спереду у новинки розміщена декоративна вставка, що імітує фірмову радіаторну решітку.

Совершенно новая Mazda 6 раскрывается на первых реальных снимках — она выйдет с другим названием

Головна оптика відрізняється компактними розмірами. Передній бампер під нею згинається всередину кузова, а в його центрі розташовується витягнутий, але вузький повітрозабірник. Гострішою стала і задня частина кузова. Її форма вказує на те, що візуально японська новинка стала схожою скоріше на фастбек, ніж на седан. Ззаду у Mazda EZ-6 розташовується тонкий і довгий ліхтар, який доповнюється L-подібними світлодіодами.

Совершенно новая Mazda 6 раскрывается на первых реальных снимках — она выйдет с другим названием

Жодних офіційних подробиць про японську новинку не надходило. Зокрема, немає інформації навіть про приблизні терміни її дебюту.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: