Це конкурент одного з найкращих Kia: колишній бренд SsangYong випускає новий кросовер Korando

Підпишись на нас:

Корейська компанія KG Mobility, яка раніше придбала SsangYong, завершила реєстрацію на батьківщині нового кросовера Korando EV. Ця електрична модель вийде на домашній ринок у червні. Але зараз виробник почав приймати замовлення на новий KG Korando 2024 року. Ціни на кросовер стартують з позначки, еквівалентної 798 000 грн у перерахунку за курсом.

Подробиці

Корейська новинка конкуруватиме з Kia Niro, що вважається одним із найкращих представників свого класу. У комплекті з кросовером запропонують 73,4-кіловатний акумулятор, що дає змогу проїжджати без підзарядки не більш ніж 404 кілометри. При негативних температурах цей показник знижується до 329 кілометрів. У всіх версіях Korando комплектується єдиним електродвигуном, що видає до 207 к.с.

Це конкурент одного з найкращих Kia: KG Mobility (колишній SsangYong) випускає новий кросовер Korando

За замовчуванням корейська модель оснащується водійським кріслом з підігрівом і вентиляцією, сенсорним дисплеєм діагоналлю 9 дюймів, сидіннями з оздобленням зі штучної шкіри, навігацією та іншими опціями. Також кросовер отримав систему контролю температури акумулятора.

Це конкурент одного з найкращих Kia: KG Mobility (колишній SsangYong) випускає новий кросовер Korando

Корейська новинка випускатиметься у двох виконаннях. Одна з них призначається для служб таксі. Чим ця версія відрізняється від стандартної, поки що не повідомляють. Найімовірніше, KG Mobility не обмежиться поставками тільки на домашній ринок: електричний Korando має з’явитися щонайменше в Європі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: