Через рік танків не буде: в Росії закінчуються запаси важкої техніки

Підпишись на нас:

Резерви окупантів поступово вичерпуються. Війна стала неочікувано довгою для росії, а тому вона не може відновити свої запаси техніки. За оцінками експертів, вже до середини 2025 року старих танків і бойових машин на російських складах не залишиться.

Чому так трапилось? По перше,
причина в мобілізації військово-промислового комплексу росії, на тлі якого відбувається виснаження старих запасів озброєння. По друге, зусилля України в отриманні нової техніки, котра вражає техніку окупантів. По третє, удачна тактика ЗСУ, котра знищує більше ворожої сили.

“За 26 місяців запеклих боїв російські військові втратили в Україні 15 300 танків, бойових машин, гаубиць та іншого озброєння, а також сотні тисяч військовослужбовців. Втрати українських військових на третину менші”, — стверджують військові експерти.

Згідно статистики, щорічно російська промисловість випускає до 600 нових танків та понад 1000 нових бойових машин. На фронті ж окупанти
втрачають понад 1000 танків і близько 2 000 бойових машин щороку.

«Побудовані за часів промислового розквіту Радянського Союзу, вони не можуть бути замінені новими. Зловісні для росіян прогнози говорять про те, що вже до середини 2025 року старих танків і бойових машин на складах не залишиться”, — наголошують експерти.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: