Водії розбили два дорогих Ferrari змагаючись в безглуздій вуличній гонці

Підпишись на нас:

Прикрий інцидент стався в суботу, коли два суперкара Ferrari промчали через елітний район Озімо, Італія, перш ніж різко врізатися у зовнішню стіну вілли. Драматичне зіткнення, яке було зняте на камеру відеоспостереження. Водії при цьому отримали лише незначні подряпини та синці.

Подробиці

Згідно з повідомленнями з Італії, водії два горе-водії Ferrari, 50 і 54 років проживають Бельгії і були у відпустці поблизу Анкони, хоча є суперечливі повідомлення про те, що один з них був з Нідерландів.

Змагаючись між собою на високій швидкості вони втратили контроль над своїми яскравими транспортними засобами і врізалися в бордюр, який спрацював своєрідним пандусом для авто.

На відеозаписах, отриманих із вілли, про яку йдеться, видно, як червоний Ferrari 296 GTB Assetto Fiorano врізається в огорожу. За кілька хвилин синій Ferrari F12 наслідував його приклад, пролетів у повітрі та спалахнув після удару об ту саму огорожу.

Ютубер Antonio Pio Guerra зняв наслідки аварії, показуючи, як пожежники гасять вогонь з F12berlinetta, який, здається, повністю згорів.

Ці швидкісні витівки залишили водіїв парою знищених Ferrari, здоровенним рахунком, зіпсованою відпусткою та проблемами з поліцією.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: