Кросовер з люком на даху поставили під водоспадом: що сталося з автомобілем

Підпишись на нас:

Абсолютно новий Mahindra Scorpio N став абсолютним хітом продажів в Індії з довгими списками очікування та тисячами замовлень. Однак на прикладі цього позашляховика виявилося, що люк у даху був неправильно герметизований виробником і в кабіну хлинула велика кількість води, коли він був припаркований під водоспадом.

Подробиці

Відео завантажив на YouTube індійський автомобільний ютубер Arun Panwar. Під час тестування водій навмисно здає позашляховиком назад, щоб прилаштувати авто під водоспадом. Через кілька секунд вода починає витікати з динаміків, встановлених на даху, верхньої частини бічних вікон і навіть внутрішнього освітлення, виливаючись на шкіряні сидіння та центральну консоль, де вона заповнює підсклянники.

Пошкодження, отримані від води, ймовірно, можна виправити, але авто має якнайшвидше відвідати станцію технічного обслуговування, щоб належним чином злили та висушили всю воду. Можливо, доведеться замінити деякі електричні компоненти та перевірити всі ущільнення, щоб уникнути подібних випадків у майбутньому.

Хоча паркування або їзда під водоспадом не є чимось, що власники позашляховиків повинні робити в реальному житті, сильні дощі в Індії можуть мати подібний вплив на дах Scorpio N. Судячи з багатьох місць протікання, ущільнення люка та двері могли бути неправильно прикріплені під час виробництва. Ми не знаємо, чи ця проблема обмежується цим конкретним транспортним засобом, який може бути раннім серійним автомобілем для преси, але якщо інші зразки Mahindra Scorpio N мають подібні проблеми, власники обов’язково висловляться про це рано чи пізно.

Захист від атмосферних впливів є важливим аспектом усіх автомобілів, не кажучи вже про позашляховики, які розроблені таким чином, щоб працювати поза звичними автострадами та витримувати суворіші, ніж зазвичай, умови. Навіть якщо це був лише поганий приклад контролю якості, це призвело до поганої реклами для Mahindra, оскільки відео вже зібрало майже півмільйона переглядів на YouTube.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: