Шість подушок безпеки та мультимедійний екран: розсекречено характеристики найбюджетнішого хетчбека Suzuki Swift

Підпишись на нас:

Найближчими місяцями офіційно дебютує оновлений Suzuki Swift 2024 року. У цьому разі йдеться про модель нового покоління для індійського ринку. Очікується, що хетчбек буде більш технологічним і безпечним порівняно з попередником. Йому дістануться шість подушок безпеки і великий екран інформаційно-розважального комплексу.

Подробиці

Варто сказати, що нова генерація Swift вже дебютувала в Японії та Європі. Це дає нам уявлення про список доступного обладнання для індійської версії моделі. Інтер’єр автомобіля буде схожий на останні машини Maruti Suzuki, такі як Baleno, Fronx і Brezza. В оснащення хетчбека увійдуть світлодіодна оптика, 16-дюймові легкосплавні диски, клімат-контроль, зовнішні дзеркала з електроприводом, мультимедіа з 9,0-дюймовим сенсорним монітором і бездротовою підтримкою Apple CarPlay і Android Auto.

Шість подушок безпеки та великий екран у салоні: розсекречено характеристики нового покоління Suzuki Swift

До комплекту безпеки увійдуть одразу шість подушок, датчик тиску в покришках, ABS з EBD і системою екстреного гальмування, електронна стабілізація, контроль стійкості на схилі, а також функції ADAS. Якщо говорити про зовнішні зміни Swift, то вони радше мають еволюційний характер. Але стиль екстер’єру став більш сучасним. Новий хетч на 15 мм довший, 40 мм вужчий і 30 мм вищий, ніж попередник. При цьому колісна база колишня – 2450 мм. Крім того, незважаючи на те що виробник називає це новим поколінням, в основі автомобіля лежить колишня платформа Heartect.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: