1088 к.с., збільшена дальність ходу і дизайн у стилі бронемашини: позашляховик Dongfeng почав продаватися в Європі

Підпишись на нас:

Новий китайський позашляховик Dongfeng M-Hero 917 2024 року вирушив підкорювати швейцарський ринок. Вартість автомобіля в цій країні становить 148 990 місцевих франків або 6 426 700 грн в еквіваленті за поточним курсом. Китайська модель пропонується в суто електричній версії, а також із гібридною установкою зі збільшеною дальністю ходу.

Подробиці

Китайська модель вже пройшла сертифікацію, щоб її можна було продавати в Європі та на Близькому Сході. Одночасно з цим виробник займається тривалими тестами машини, щоб гарантувати стабільність її роботи в будь-яких кліматичних умовах. При цьому жодних зовнішніх відмінностей у моделі для європейського ринку не спостерігається. Автомобіль так само виділяється за рахунок свого брутального екстер’єру. Йому дісталися дуже високий дорожній просвіт і масивний захист нижньої частини кузова.

1088 к.с., збільшена дальність ходу і дизайн у стилі бронемашини: Dongfeng M-Hero 917 вирушив підкорювати Європу

Можна навіть сказати, що позашляховик виглядає як бронемашина. Довжина “китайця” дорівнює 4987 мм, ширина – 2080 мм, а висота – 1935 мм. Колісна база досягла позначки в 2950 мм. При цьому салон у автомобіля дуже сучасний. Усередині встановлено одразу три цифрові екрани, стильне 3-спицеве мультикермо та оригінальний селектор КПП. Додає розкоші в інтер’єр оздоблення під дерево. Електрична версія позашляховика оснащена 4-ма моторами з сумарною віддачею в 1088 к.с. при 1400 Н*м тяги. При повністю зарядженій АКБ на машині можна проїхати до 505 км шляху. Гібридна модифікація базується на 1,5-літровому турбодвигуні потужністю 197 к.с. Її дальність ходу на електротязі – до 200 км.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: