Nio випустить «вбивцю» Tesla Model Y за ціною Xiaomi: “живі” фотографії новітнього крос-купе

Підпишись на нас:

Компанія Nio готує нову модель. Причому повідомляється, що вона вийде не під ім’ям головної марки. Її випустить новий суббренд. Автомобіль може отримати назву Lodo L60 2024 року. Новий бренд буде запущено вже наступного року. За словами представника компанії Nio, майбутній крос орієнтований на невеликі сім’ї чисельністю до п’яти осіб. А роздивитися новинку можна на “шпигунських” фото.

Подробиці

Усі моделі бренду Ledo будуть побудовані на платформі Weilai NT3.0 третього покоління. Новинка конкуруватиме з Tesla Model Y, а її ціна буде приблизно такою ж, як у Xiaomi SU7. Це означає, що вартість машини буде на 10 відсотків меншою порівняно з американським суперником. Автомобіль буде оснащений технологією заміни акумуляторів. Дебют кросовера заплановано на третій квартал поточного року, а до дилерів він добереться в четвертому кварталі.

Nio випустить "убивцю" Tesla Model Y за ціною Xiaomi: "живі" фотографії новітнього крос-купе

Судячи зі “шпигунських” фото, новинка має купеподібний кузов, як і Model Y. Автомобіль використовує просту концепцію дизайну. На передній частині машини відсутня радіаторна решітка, а фари мають роздільну конструкцію. На даху встановлено дві культові камери Nio. Збоку видно наявність висувних ручок і безрамкових дверей. Новинка “взута” в доволі великі колеса. На кормі розміщений спойлер “качиний хвіст”, а логотип бренду схожий на букву N. За попередньою інформацією, модель вийде у двох версіях з акумуляторами ємністю 60 і 90 кВт/год. Показник дальності ходу поки не розкривається.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: