Toyota представила нетиповий позашляховик Hilux: перероблений під громадський транспорт

Підпишись на нас:

Представлено електричну версію пікапа Toyota Hilux 2024 року, перероблену на популярний вид громадського транспорту в Таїланді. Ця модифікація отримала назву Revo BEV. Цей автобус-пікап проходитиме випробування безпосередньо в Таїланді. А показали його прототип на Міжнародному автосалоні в Бангкоку. Вантажівка може бути оснащена АКБ ємністю 71,4 кВт/год, як і bZ4X.

Подробиці

Значимість цієї моделі в країні очевидна, оскільки позашляховики становлять тут близько 50% продажів усіх нових автомобілів. Представлений у Бангкоку прототип був переобладнаний у так званий сонгтеу або тук-тук. Такий вид транспортного засобу дуже популярний у Таїланді. Зазвичай він являє собою пікап, кузов якого перетворений на велику зону для посадки пасажирів. Використовують такі автомобілі на більшій частині території країни, а також у готелях і на курортах.

Представлено незвичайний Toyota Hilux, перероблений під громадський транспорт: де він з'явиться?

Японський бренд випустить 12 нових Hilux Revo BEV на вулиці туристичної точки Паттайї. Жодних важливих подробиць про електричну трансмісію пікапа виробник не розсекретив. Однак австралійські журналісти мали змогу протестувати машину. Вони припускають, що вона отримала таку саму акумуляторну батарею, як електрокросовер bZ4X. Запас ходу також не озвучується. Але, за тими ж припущеннями, він становить близько 200 км. Поки що не зрозуміло, на які ринки ще вирушить електричний пікап. Він може з’явитися в Океанії та Південно-Східній Азії.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: