Компанія BMW розповіла про несподівані зміни в новому X3: кросовер скоро дебютує

Підпишись на нас:

За кілька днів до офіційного дебюту баварська компанія поділилася інформацією про BMW X3 2025 року нового покоління. Зокрема, вона опублікувала фотографії із зображенням кросовера в захисному камуфляжі. Виробник поки що не розкриває всіх подробиць про свою новинку. Але деякі примітні деталі про кросовер все ж стали відомі.

Подробиці

Зазначимо, що за підсумками минулого року X3 став найбільш продаваною моделлю BMW: за вказаний період було реалізовано близько 350 тисяч екземплярів. Але новий кросовер, як очікується, переживе великі зміни. Однак вони, найімовірніше, матимуть точковий характер (фото: BMW). Баварська компанія показала на кількох знімках новий X3 у “зарядженому” виконанні від M Performance. Новинка на цих фотографіях оснащується чотирма вихлопними патрубками. Передбачається, що однією з перших “заряджених” версій стане модифікація M50. Це буде перший подібний автомобіль BMW, який позбудеться літери “i” в індексі.

Компанія BMW розповіла про несподівані зміни в новому X3: кросовер скоро дебютує

Баварська компанія підтвердила, що модифікації з турбодизелем і гібридами, що підключаються, збережуть “d” і “e” в назві. У BMW додали, що повністю електрична версія X3 отримає акумулятор, що забезпечує більшу дальність.

Компанія BMW розповіла про несподівані зміни в новому X3: кросовер скоро дебютує

Баварська компанія поліпшила аеродинаміку кузова у цього кросовера. Інженери підвищили жорсткість підвіски і встановили нові стабілізатори для більш стійкої їзди. Опціонально запропонують амортизатори з електронним управлінням.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: