Geely назвала точну дату дебюту нового пікапа, який буде дешевшим за Duster

Підпишись на нас:

23 квітня компанія Geely офіційно представить новий пікап Radar Horizon 2024 року. При цьому збір попередніх замовлень на купівлю автомобіля вже стартував, незважаючи на те що ціна на нього поки що не оголошена. Модель виконана в одній стилістиці з уже доступним на ринку RD6, але з деякими коригуваннями в деталях. Зокрема, англійські літери логотипу перенесені з кришки капота на радіаторну решітку.

Подробиці

Крім того, вони стали більшими в розмірах. Спереду у пікапа розміщений триступеневий повітрозабірник, який надає екстер’єру спортивності. При погляді на автомобіль збоку можна побачити підняті колісні арки, що свідчить про підвищені позашляхові характеристики машини. На кормі розміщено логотип 4WD, який говорить про наявність повнопривідної системи. Габарити пікапа становлять 5260х1900х1880 мм при відстані між осями в 3120 мм.

Geely назвала точну дату дебюту нового пікапа, який може подолати брід глибиною до 815 мм

Довжина, ширина і висота вантажного відсіку дорівнюють 1525х1450х540 мм. У машину можна завантажити до 1200 літрів вантажу. У кабіні автомобіля встановлено триспицеве мультикермо, віртуальний щиток приладів і дуже великий дисплей мультимедіа. Щоб зробити центральну консоль багатошаровою, система кондиціонування має наскрізне виконання. Пікап оснащений двома електромоторами з віддачею в 428 к.с. при 594 Н*м крутного моменту. До “сотні” автомобіль розганяється приблизно за 4 секунди. Пікап має 7 режимів водіння для різних дорожніх умов. Також варто зазначити, що максимальна глибина подолання броду дорівнює 815 мм.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: