Великий позашляховик Cadillac Escalade-V зробили швидшим за Tesla Model S

Підпишись на нас:

Тюнінгований Cadillac Escalade-V 2024 року від Hennessey змінює уявлення від суперпозашляховиків. Автомобіль отримав справді “дикі” технічні характеристики. Модифікована модель з легкістю може обігнати RAM 1500 TRX. Під капотом стандартного позашляховика встановлений 6,2-літровий двигун V6 з наддувом, який розвиває 682 к.с. потужності при 885 Н*м тяги.

Подробиці

Такі показники колись були властиві суперкарам, але тюнеру цього виявилося мало. Автомобіль став ще швидшим завдяки пакету Н850. Щоб підвищити продуктивність позашляховика, його наділили новою системою впуску повітря, модернізованим нагнітачем, головкою блоку циліндрів, оновленим корпусом дросельної заслінки і спеціальним розподільним валом. Також з’явилися нові впускний і випускний клапани. Після цього було переналаштовано ЕБУ машини.

Потужний Cadillac Escalade-V став ще екстремальнішим: тепер він легко впорається зі всемогутнім пікапом від RAM

У результаті позашляховик розвиває 850 к.с. потужності при 1159 Н*м крутного моменту. Це не такі екстремальні цифри, як пропонує флагманський пакет оновлення Hennessey для Escalade-V, але їх буде більш ніж достатньо, щоб обігнати інші машини в швидкісному заїзді. Дані про прискорення і граничну швидкість з новим пакетом не уточнюються. При цьому тюнер показав, що позашляховик може легко впоратися з всемогутнім пікапом від RAM. Варто нагадати, що останній розганяється до 96 км/год лише за 4,5 сек. На новий пакет діє гарантія скором на 3 роки або 36 тисяч миль.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: