Audi Q7 вперше за всю історію моделі радикально змінить зовнішність: опубліковано нові фотографії

Підпишись на нас:

Нове покоління Audi Q7 2025 року повернулося із зимових тестів. Тепер кросовер випробовують на околиці Нюрбургринга, де його і помітили фотографи-“шпигуни”. На нових знімках можна чіткіше розгледіти форми автомобіля, які помітно відрізняються від моделі, доступної нині на ринку. Очікується, що машина також отримає кардинально перероблений дизайн.

Подробиці

У передній частині автомобіля можна побачити більш горизонтальний капот, який поєднується з тонкими фарами. Вони оснащені складною матричною світлодіодною технологією, що дає змогу змінювати світлові характеристики. Фари ближнього та дальнього світла, розташовані нижче, мають вертикальну орієнтацію, а фірмова решітка радіатора Singleframe стала трохи ширшою. Корма загалом виконана в одній стилістиці з актуальним Q7.

Audi Q7 вперше за всю історію моделі зміниться радикально: опубліковано нові фотографії

Фотографій салону кросовера наразі немає. Однак очікується, що виконання інтер’єру не буде сильно відрізнятися від нового Q6 e-tron. Якщо виробник не підготує шанувальникам моделі сюрприз, то автомобіль отримає великий вигнутий екран. Але не виключено, що крос може зберегти поточну концепцію з панеллю приладів під типовим козирком і з мультимедійним екраном на центральній консолі. До моторної лінійки новинки увійдуть бензинові та дизельні двигуни з технологією 48 В, а також гібриди з запасом ходу до 100 км. Звісно, будуть повнопривідні варіанти Quattro, а в якості трансмісії виступить 8-швидкісна коробка-“автомат”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: