Volkswagen все ж випустить седан, який назвуть Passat Pro: перші фото

Підпишись на нас:

Дехто й досі інстинктивно асоціює легкові автомобілі із седанами. І це незважаючи на те, що теперішній час можна назвати справжньою епохою одержимості кросоверами та позашляховиками. Але це не означає, що виробники повністю відмовляються від традиційного кузова. Прикладом тому є новий Volkswagen Passat Pro 2025 року, який скоро вийде в Китаї.

Подробиці

Passat Pro насправді – це не єдиний середньорозмірний седан, який випускається в Піднебесній. Нещодавно був розсекречений новий Matogan. Він розроблений Volkswagen спільно з FAW. А Passat Pro зі свого боку буде випускатися на спільному підприємстві з SAIC. Напередодні офіційного дебюту цього автомобіля на сайті китайського Мінпрому було опубліковано фотографії машини, які розкривають її зовнішній дизайн.

Седану все-таки бути: розсекречено абсолютно новий Volkswagen Passat Pro. Він великий і потужний

Дизайн новинки доволі передбачуваний, але при цьому нудним його не назвеш. Автомобіль нагадує європейський Passat тільки в кузові універсал. При цьому седан трохи більший за останній у плані габаритів і колісної бази. Автомобіль буде доступний з колесами діаметром від 17 до 19 дюймів. Чому новинку наділили приставкою “Pro” у назві – поки що не зрозуміло. Щодо салону, то його фотографій поки що немає. Є ймовірність, що він буде виконаний в одній стилістиці з Matogan. Моторна лінійка седана охоплює базовий 1,5-літровий агрегат на 158 к.с. і потужніший 2,0-літровий двигун на 217 к.с. При цьому європейський Passat має в своєму розпорядженні підключаються і м’які гібридні установки, дизелі та бензинові ДВС.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: