Ford відкликає майже 100 тисяч 20-річних пікапів

Підпишись на нас:

Ford відкликає майже 100 000 пікапів Ranger 2004-2006 років випуску. Автовиробник повинен оглянути транспортні засоби, щоб перевірити, чи правильно техніки виконали попередній ремонт подушок безпеки Takata.

Подробиці

Згідно з даними Національного управління безпеки дорожнього руху, технічні працівники могли неправильно встановити надувний пристрій з боку пасажира в деяких пікапах, що може не дозволити подушці безпеки розгорнутися в разі зіткнення.

Ford ініціював розслідування щодо подушок безпеки в листопаді, виявивши сім автомобілів з неправильно встановленими інфляторами. У січні технічні спеціалісти, які неправильно встановили деталь, повідомили автовиробнику, що вони не ознайомилися з інструкціями перед тим, як розпочати роботу з ураженими вантажівками. Це спонукало Ford змінити свої сервісні комплекти та додати інструкцію з ілюстрацією правильного та неправильного встановлення.

Автовиробник уже відремонтував сім автомобілів із несправними компресорами, які він виявив. Він каже, що йому не відомо про будь-які повідомлення про нещасні випадки чи травми, пов’язані з неправильно встановленим цих подушок у Ranger .

Автовиробники почали відкликати автомобілі з подушками безпеки Takata в 2013 році. Блоки надування повітря можуть розірватися, відправляючи осколки в салон пасажира та спричиняючи травми та смерть. Несправні подушки безпеки вбили щонайменше 22 людини в США, у тому числі щонайменше троє, які керували пікапами Ranger. Початкове відкликання подушок безпеки Takata торкнулося десятків мільйонів автомобілів у всьому світі майже від усіх автовиробників. Транспортні засоби з небезпечними подушками безпеки все ще їздять дорогами, і вони все ще є причиною смертей.

Ford повідомить 98 550 власників Ranger про нове відкликання пізніше цього місяця, коли автовиробник розішле листи-повідомлення. Автовиробник попросить власників відвезти свій автомобіль до дилера Ford або Lincoln. Технік сервісного обслуговування огляне раніше замінену подушку безпеки переднього пасажира та за потреби встановить її правильно.

Виправлення безкоштовне для власників. Протягом останніх кількох років Ford намагався обмежити відкликання, випустивши найбільше у 2022 році. Перевірте, чи є у вас постраждалий автомобіль, тут.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: