Volkswagen «безшумно» оновив Caddy, зробивши його безпечнішим і встановивши обладнання як у Tiguan

Підпишись на нас:

Компанія Volkswagen безшумно оновила фургон Caddy на 2025 модельний рік. Поліпшення автомобіля дасть йому змогу конкурувати з продукцією Ford і Stellantis. У новинки, стандартна версія і варіант Cargo, отримали додатковий функціонал. При цьому дизайн залишився незмінним. Але це не дивно, оскільки ця генерація моделі присутня на ринку лише кілька років.

Подробиці

VW Caddy позбувся старої аналогової панелі приладів. Замість неї вже в базі автомобіль укомплектований цифровим щитком. А в модифікації Tourism з’являється 10-дюймовий сенсорний дисплей мультимедіа, доповнений голосовим помічником з ChatGPT. До слова, останній уже пропонується в нових Tiguan і Passat. Крім того, німецькій моделі дісталися паркувальний асистент, розпізнавання дорожніх знаків, круїз-контроль, утримання смуги руху, мультикермо, екстрене гальмування з виявленням пішоходів і велосипедистів, відстеження рівня втоми водія.

Volkswagen безшумно оновив фургон Caddy, зробивши його безпечнішим і сучаснішим: він отримав обладнання як у Tiguan

Зовні Caddy Edition виділяється завдяки чорним даху і рейлінгам, тонованому склу, LED-оптиці та затемненим 17-дюймовим дискам. А ось лінійка двигунів залишилася колишньою. Виробник зберіг 1,5-літровий бензиновий агрегат на 115 к.с., який поєднується з 6-швидкісною “механікою” або коробкою DSG на 7 ступенів. Також є два 2,0-літрові дизелі. Новинка з’явиться в дилерських центрах Німеччини вже в травні. Далі вона вирушить до інших країн.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: