Названі ТОП 5 ненадійних сімейних автомобілів

Підпишись на нас:

Однією з головних якостей сімейного автомобіля є його надійність. Навряд чи когось влаштує, якщо машина раптово вийде з ладу під час дальньої поїздки або дорогою до дитячого садка чи школи. Виділити найпроблемніші сімейні авто вирішили журналісти видання «What Car?».

У формуванні цього рейтингу брали участь фахівці страхової компанії MotorEasy, які опитали майже 25 тисяч власників сімейних машин. Їм запропонували розповісти про всі поломки, з якими вони зіткнулися останніми роками.

Audi A3

Audi A3

Найпроблемнішим сімейним авто виявився Audi A3 (2020 – донині). Рейтинг надійності цієї моделі становив лише 74,2%. Власники таких седанів скаржилися на серйозні поломки, що відбувалися з електрикою машини та її трансмісією.

Mercedes A-Class

Mercedes A-Class

Рядком нижче розташувався Mercedes-Benz A-Class (2018 – донині), гібридна версія якого страждає від проблем з двигуном та електричною частиною автомобіля.

Skoda Octavia

Skoda Octavia

Трійку замкнув Skoda Octavia (2020 – донині). Чеський універсал, нове покоління якого виявилося не лише технологічнішим, а й менш надійним, набрав у рейтингу надійності лише 78,7%. Більше половини власників «Октавії» стикалися із серйозними несправностями під час її експлуатації.

Skoda Yeti

Skoda Yeti

Четвертим у цьому рейтингу виявився автомобіль Skoda Yeti (2009-2017). Ще одна чеська модель, яка, незважаючи на безліч оновлень, не може похвалитися надійністю (79,2%). Головною проблемою цієї моделі є її трансмісія та зчеплення.

Volkswagen Golf

Volkswagen Golf

П’ятим у цьому антирейтингу став Volkswagen Golf (2020 – нині). Майже 40 відсотків власників дев’ятого покоління “Гольф” стикалися з поломками, пов’язаними з електронікою та паливною системою машини.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: