Індія провела випробувальний політ крилатої ракети власного виробництва

Підпишись на нас:

Індія успішно провела випробувальний політ крилатої ракети Indigenous Technology Cruise Missile (ITCM) внутрішньої розробки з інтегрованого випробувального полігону в Чандіпурі в Одіші.

Подробиці

Випробування, проведене на інтегрованому випробувальному полігоні в Чандіпурі, штат Одіша, продемонструвало здатність ракети здійснювати політ над морем на дуже низькій висоті, що ознаменувало вирішальний прогрес у місцевих оборонних технологіях Індії.

Оголошене Міністерством оборони випробування, проведене Організацією оборонних досліджень і розробок (DRDO), продемонструвало ефективну роботу всіх підсистем. Різні датчики дальності, включаючи радіолокаційні та електрооптичні системи стеження, забезпечували повний моніторинг по всій траєкторії польоту. Зазначимо, що літак Су-30-Мк-І ВПС Індії також стежив за траєкторією польоту ракети.

Керуючись навігацією по точці маршруту, ракета дотримувалася наміченого шляху, демонструючи свою вдосконалену авіоніку та програмне забезпечення.

Ракета, розроблена Управлінням аеронавігаційного розвитку (ADE) у співпраці з іншими лабораторіями DRDO та індійськими підприємствами, має власну силову установку, розроблену Управлінням досліджень газових турбін (GTRE) у Бенгалуру.

Успішне випробування викликало схвалення Ракша Мантрі Шрі Раджнатха Сінгха, визнавши його важливою віхою в оборонних дослідженнях і розробках Індії. Секретар Департаменту оборонних досліджень і розробок і голова DRDO д-р Самір В. Камат похвалив команду DRDO за їхні досягнення, наголосивши на важливості місцевих технологій у зміцненні обороноздатності Індії.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: