Ізраїль підписав контракт із таємничим європейським партнером на радар і систему ППО

Підпишись на нас:

Ізраїльська аерокосмічна промисловість (IAI) уклала контракт на поставку мультисенсорної багатоцільової радіолокаційної системи (MS-MMR) для посилення можливостей протиповітряної оборони європейської країни. Цей покращений ESM радарний датчик, розроблений і виготовлений компанією IAI ELTA Systems, призначений для покращення ситуаційної обізнаності та виявлення загроз.

Подробиці

Це оголошення зробив Аді Дулберг, віце-президент і генеральний менеджер IAI ELTA’s Intelligence, не уточнюючи, який європейський партнер використовуватиме MS-MMR. Цю багатоцільову радіолокаційну систему можна використовувати з активними системами Patriot, ARROW 3, або неекспортований «Залізний купол».

MS-MMR містить систему електронних засобів підтримки (ESM) (ELL-8385), інтегровану в MMR (ELM-2084). Пасивний датчик ESM значно покращує здатність радара виявляти та розпізнавати повітряні загрози. Визначаючи електромагнітну сигнатуру загрози, ESM класифікує та ідентифікує цілі, які виявляє радар. Крім того, він допомагає розрізняти кілька цілей, які знаходяться надто близько одна до одної, а також може розпізнавати випромінювальні цілі з низьким радіолокаційним перетином (RCS). ESM ефективно збільшує радіус дії радара та ефективність виявлення. Поєднуючи дані радара та ESM, можна підвищити точність відстеження. Таким чином, MS-MMR забезпечує систему протиповітряної оборони багатшою та ефективнішою картиною повітряної обстановки (ASP). Це скорочує час реакції операторів на неідентифіковані цілі та запобігає помилкам, які можуть виникнути через неправильну ідентифікацію нейтральних сторін.

«Поєднання пасивного ESM і активного радара є оптимальним комбінованим датчиком для протиповітряної оборони, що підвищує здатність виявляти та ідентифікувати повітряні загрози по всій арені бойових дій», — сказав Аді Дулберг, віце-президент і генеральний менеджер відділу розвідки, зв’язку та електроніки IAI ELTA.

«Комбінована активно-пасивна Air Situational Picture підвищить безпеку наших клієнтів, забезпечуючи їх системі протиповітряної оборони найкращу інформацію про загрози».

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: