Розкрито подробиці про нові кросовери Nissan: масштабні зміни для Murano

Підпишись на нас:

Компанія Nissan скоро оновить кілька кросоверів. Зокрема, найближчим часом Murano переживе масштабну модернізацію. Ця модель є єдиним кросовером японської марки, який не змінювався протягом практично десяти років. Але тільки Nissan Murano 2024 року виробник не обмежиться. Незабаром дебютує Roque у вседорожньому виконанні.

Подробиці

Відомо, що оновлений Murano буде більш орієнтований на розкіш. Тобто ця модель після планової зміни поколінь стане преміальною. Про дизайн японської новинки поки що мало що відомо. З чуток, для неї підготують яскраву решітку радіатора і збільшену задню частину кузова. Кросовер буде побудований на базі оновленої платформи D, яка, як очікується, підвищить комфорт під час руху.

Розкрито подробиці про нові кросовери Nissan: масштабні зміни для Murano

Також відомо, що Nissan глибоко переробить технічну частину Murano. Автомобіль повинен отримати 4-циліндровий турбований двигун, який буде поєднуватися з 9-ступінчастою автоматичною КПП. Ймовірно, цей агрегат виявиться щонайменше потужнішим і економнішим за нинішній 3,5-літровий 260-сильний мотор, що доповнюється безступінчатим варіатором.

Розкрито подробиці про нові кросовери Nissan: масштабні зміни для Murano

Що стосується Roque, то ця модель, що продається тільки на американському ринку, незабаром поповниться комплектацією Rock Creek. Ця версія покращує прохідність кросовера за рахунок вседорожніх шин і ліфта. Крім того, в цій комплектації передбачається експедиційний багажник.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: