Toyota повністю змінює популярний позашляховик Highlander: нові економічні двигуни

Підпишись на нас:

Компанія Toyota, незважаючи на раніше зроблені заяви, розглядає різні варіанти щодо електрифікації модельного ряду. Зокрема, вона планує перевести на електромотори Highlander. Такий вибір багато в чому зумовлений високою популярністю кросовера. Однак, як виявилося, тільки цим японська компанія не обмежиться. Toyota Highlander 2024 року очікують більш серйозні зміни.

Подробиці

Щоправда, поки що японська компанія оголосила про плани щодо розвитку модельного ряду, представленого на північноамериканському ринку. Тобто електрифікований Highlander спочатку вийде тут. Існує ймовірність, що автомобіль після переведення на нові мотори збереже колишню назву. Причина криється в тому, що перший електричний кросовер японської марки Toyota bZ4X вийшов невдалим. Тому виробник може відмовитися від індексу bZ на користь більш популярної назви.

Toyota повністю поміняє популярний Highlander: нові двигуни і під маркою Lexus

Також японська компанія продовжить випускати гібридні автомобілі. Але вона має намір випустити електричну версію Highlander ще й під маркою Lexus. Раніше Toyota зареєструвала нові назви TZ450e і TZ550e спеціально під електрокари, які виходитимуть під преміальним брендом.

Toyota повністю поміняє популярний Highlander: нові двигуни і під маркою Lexus

Нагадаємо, що нинішній Highlander теж випускається з гібридною установкою, яка розвиває до 244 к.с. Є ще версія Grand Highlander з тим же оснащенням, але більшою колісною базою.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: