Volkswagen Transporter 1999 року змагався з позашляховиками на бездоріжжі

Підпишись на нас:

Volkswagen Transporter може практично все. Створений на основі VW Beetle, він є ідеальним сімейним автомобілем, міні-кемпером або невеликим комерційним транспортним засобом. Завдяки системі повного приводу Syncro від VW він може їздити будь-де.

Подробиці

Цей Volkswagen Transporter 1999 року випуску брав участь у турі Lokken Beach Tour 2023 року. У двохвилинному відео на каналі Wanna See Auto на YouTube показано, що він «повстав» проти з серйозних позашляховиків, зокрема Toyota Land Cruisers, вантажівкою Ram і квадроциклами. На перший погляд T4 Transporter не здається тим транспортним засобом, який ви зустрінете на бездоріжжі. Але потім ви помічаєте, що цей T4 оснащений трубкою та серйозними захисними пластинами.

Зрозуміло, що пісок не є проблемою для Transporter, незалежно від того, чи це волога поверхня, чи суха поверхня. Але круті береги водного каналу спочатку виявляються складними перешкодами, вимагаючи від водія кількох спроб. Проблема може бути пов’язана більше з обережністю, ніж з обмеженнями повного приводу Syncro, тому що невдовзі Transporter швидко долає насипи.

T4 Transporter, що випускався з 1990 по 2004 рік, був передньопривідним фургоном, який можна було сконфігурувати як автобус, вантажний фургон, кемпер або пікап. VW також запропонував його з системою повного приводу, яка використовує вискомуфту, як міжосьовий диференціал. Ці моделі називалися Syncros і були доступні з п’ятициліндровим бензиновим двигуном 2,5 або п’ятициліндровим дизельним двигуном 2,5. Кілька Syncros також були оснащені задніми диференціалами з механічним блокуванням, що вимагало переміщення запасного колеса на заднє зовнішнє кріплення, як у Jeep або Ford Bronco.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: