Незначна і безглузда аварія Tesla з фургоном обійдеться власнику електромобіля в $30000

Підпишись на нас:

Власник Tesla Model 3 під’їжджав до пункту оплати швидкісної автостради, коли в його автомобіль врізалася фургон. Повідомляється, що водій фургона вискочив з вантажівки і спробував звинуватити в інциденті водія Tesla. Однак власник Tesla, якого звуть Метт, дав зрозуміти, що автомобіль зафіксував аварію за допомогою вбудованої системи камер. Потім водії чекали на прибуття поліції.

Подробиці

Як йдеться в історії, поліцейський штату Нью-Джерсі прибув через кілька хвилин після зіткнення. Метт показав офіцеру кадри TeslaCam, які були записані та збережені Tesla Model 3. Незалежно від доказів, офіцер сказав Метту, що йому все одно доведеться пройти через повне розслідування, яке займе до 15 днів.

Власник Tesla отримав копію поліцейського протоколу через 17 днів. Цікаво, що вони не можуть визначити, хто винен у ДТП, тому кожен водій нестиме 50% відповідальності. Звіт показав, що водій фургона повертав не використовуючи сигнал повороту. Оскільки Метт також в цей момент повертав, його визнали принаймні частково винним, через те, що він не впевнився в безпеці цього маневру.

Але що більш цікаво – рахунок за ремонт Tesla займав цілих сім сторінок. Загальна сума досягла шокуючих 30 000 доларів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: