Chery представляє новий позашляховик Jetour T1: великий салон і низька витрата палива

Підпишись на нас:

У Китаї скоро відбудеться офіційна презентація нового кросовера Jetour T1 2025 року, який, як і модель T2, вирізняється хорошими позашляховими здібностями. Цей автомобіль одразу вийде з гібридною установкою. Його офіційна презентація запланована на 22 квітня. Але, ймовірно, публічний дебют відбудеться в рамках Пекінського автосалону.

Подробиці

Компанія Chery опублікувала серію тизерів нового Jetour T1. Судячи з них, візуально китайська модель буде схожою на T2. Точніше, різниця між цими кросоверами буде тільки в деталях. Китайська новинка отримала досить оригінальну головну оптику, представлену у вигляді круглих фар і з тонкою вставкою, в яку впроваджено паралельні світлодіодні стрічки. Кросовер, як і “старший” T2, отримав квадратний кузов із прямовисною задньою частиною і рівним дахом.

Chery представляє новий крос-позашляховик Jetour T1: великий салон і низька витрата палива

Відомо, що в рух китайська новинка приводитиметься завдяки гібридній установці, яка базується на 1,5-літровому турбомоторі та одноступінчастій трансмісії. Технічні характеристики цього агрегата поки що не оголошено. У “старшого” T2 до складу гібрида увійшли 156-сильний турбомотор і електроагрегат, які спільно видають до 381 к.с. і 610 Н*м. Запас ходу на електротязі досягає 129 кілометрів.

Chery представляє новий крос-позашляховик Jetour T1: великий салон і низька витрата палива

Але новий T1 отримає простіший і, ймовірно, менш потужний гібрид. На користь цього говорить хоча б те, що T2 оснащується 3-ступінчастою трансмісією.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: