Geely і Mercedes-Benz готують новий кросовер Smart #5: запас ходу 455 км без АЗС

Підпишись на нас:

Компанія Geely кілька років тому фактично придбала марку Smart. Однак Mercedes-Benz продовжує брати участь у її розвитку, хоча китайський виробник відповідає за розробку практично всього: моторів, платформи тощо. Зараз обидві компанії готують новий кросовер Smart #5 2025 року. Ця модель стане найбільшим автомобілем в історії цієї марки.

Подробиці

У Мережі вже з’явилися перші рендери електрокросовера. Очікується, що офіційна презентація новинки відбудеться в рамках автосалону в Пекіні, який відкриється менш ніж через тиждень. Розробкою дизайну для цієї моделі займався Mercedes-Benz. Тому не дивно, що у неї практично прямий дах і прямовисна корма, що характерно для компактних кросоверів німецької марки. Спереду в представленій моделі реалізовано дизайнерські рішення, які раніше були застосовані в Smart #3.

Geely і Mercedes-Benz готують новий кросовер: зовнішність, мотори і все, що відомо про Smart #5

В основу новинки лягла платформа SEA, на базі якої Geely вже випустила велику кількість автомобілів. Відомо, що в салоні Smart #5 з’явиться великий сенсорний екран овальної форми, частина якого заходить у зону переднього пасажира. Кросовер, ймовірно, вийде в 5- і 7-місцевому виконаннях. Разом із ним запропонують набір обладнання, яке бере на себе керування автомобілем у певних ситуаціях.

Geely і Mercedes-Benz готують новий кросовер: зовнішність, мотори і все, що відомо про Smart #5

Очікується, що кросовер оснастять 268-сильним електромотором, який розмістять позаду. А його акумулятори забезпечать запас ходу 415-455 кілометрів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: