Серйозного конкурента Toyota Hilux від Kia помічено на тестах в Америці: нові фото та відео “рамника”

Підпишись на нас:

Як відомо, компанія Kia, точніше її австралійський підрозділ, готує до дебюту абсолютно новий пікап. Уже підтверджено його назву – Tasman. Спочатку передбачалося, що автомобіль з’явиться на обмеженій кількості ринків. Однак тепер Kia Tasman 2025 року був помічений під час тестових заїздів у Каліфорнії, США. Фотографам-“шпигунам” вдалося зробити фото і відео машини.

Подробиці

Автомобіль тестували в компанії пікапа Ford Ranger Raptor. І хоча ця модель, найімовірніше, не буде головним конкурентом новинки, стандартний Ranger ним безумовно є. Незважаючи на наявність камуфляжу на кузові прототипу, можна побачити, що пікап має квадратні форми і в нього доволі великий дорожній просвіт. Крім того, на задній частині прототипу є вбудовані сходинки, що підвищує функціональність машини.

Схоже, що корейська компанія не сумнівається в успіху свого майбутнього позашляховика. На старті продажів він буде оснащений тільки одним чотирициліндровим двигуном об’ємом 2,2 літра, що працює на “важкому” паливі. Його віддача сягатиме 200 к.с. При цьому виробник заявив, що трохи пізніше в лінійці з’явиться гібридна трансмісія. Крім уже згаданого Ranger конкурентом новинки на ринку буде Toyota Hilux – один із найпопулярніших пікапів у світі. Тому “корейцю” знадобитися універсальна лінійка силових агрегатів. Kia планує виробляти Tasman в обсягах від 120 000 до 130 000 екземплярів на рік.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: