Експерт розповів, які проблеми може вирішити регулярний детейлінг авто

Підпишись на нас:

Правильний догляд за автомобілем – не просто регулярне миття. Сьогодні мало очищати кузов і салон від забруднень. Щоб продовжити «молодість» машини, потрібно підходити до завдання комплексно. Експерт з автохімії розповів, які проблеми може вирішити регулярний детейлінг.

Подробиці

Детейлінг (від англійського слова “detail” – деталь) – це детальний підхід до прибирання автомобіля, коли від бруду та пилу очищається не тільки кузов і салон, але й решта складових. Не рідко під час цієї процедури фахівці займаються розбором деяких частин автомобіля, щоб зробити комплексний догляд.

Їздити на чистому автомобілі приємно. З цим навряд чи хтось зможе посперечатися. Однак детейлінг не просто дозволяє отримати на виході чисту машину. Експерт зазначив, що такий догляд продовжує життя всім деталям авто, оскільки поєднує і функціонал, і естетику.

Практична користь регулярного детейлінгу:

1. Збільшення терміну служби деталей автомобіля. Спеціальні засоби, призначені для догляду, включають до складу безпечні компоненти, які не мають негативних наслідків на пластик, метал, шкіру та інші покриття, а відповідно, термін їхньої служби стає більшим.
2. Передпродажна підготовка. Показати свій автомобіль у кращому вигляді можна після детейлінгу, коли всі поверхні проробляються настільки ретельно, що візуально майже не відрізнятимуться від нових.
3. Звільнення від неглибоких подряпин та потертостей. Фахівці з детейлінгу мають у арсеналі безліч засобів, призначених на вирішення різних проблем, зокрема відновлення зовнішнього вигляду після несерйозних аварій, порушення цілісності шкіри на сидіннях чи неякісної фарбування кузова.
4. Підтримка хорошого стану колекційних чи ретро-автомобілів. Якісний детейлінг допомагає уповільнити процеси старіння матеріалів. Особливо це стосується тих транспортних засобів, які тривалий час стоять у гаражах, виставкових центрах чи зберігаються під чохлом.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: