Кросовер Honda заскочив на інший автомобіль, бо водій «переплутав машину з бордюром»

Підпишись на нас:

Є така думка, що потрібно вибирати яскравий червоний автомобіль, якщо хочете, щоб вас точно помічали на дорозі. Але власник цього яскраво-червоного Corvette став винятком з цього правила.

Подробиці

2-тонна Honda через скошену передню частину Corvette використала її, як трамплін. В результаті вся передня частина червоного авто була зім’ята під вагою позашляховика, ймовірно, непоправно пошкоджені двері та підвіска. Капот автомобіля також був повністю розірваний, адже позашляховик приземлився на багажник. Що ще гірше, висувні фари були відкриті під час удару, і вони також були зірвані з точки кріплення.

Ще страшніше подумати про те, що водій Corvette насправді перебував у машині, коли стався інцидент, і він розповідає, що міг побачити, як шини Honda промайнули через лобове скло. На щастя, він зміг зорієнтуватись та вийти через пасажирські двері, і це дозволило йому не отримати жодних травм.

Виявляється, водієм Pilot був літній чоловік, який, як повідомляється, переплутав Corvette з бордюром. Він також не постраждав, але в розгубленості він усе ще думав, що стоїть на узбіччі, і водієві Corvette довелося повідомити йому, що він насправді перебуває на верху іншої машини.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: