Hyundai презентував свій найдешевший «заряджений» хетчбек

Підпишись на нас:

У Європі стартував продаж нещодавно оновленого хетчбека Hyundai i20 2024 року в спортивному виконанні N Line. Однак у цьому випадку йдеться радше про додавання кількох дизайнерських рішень і розширення списку опцій. Корейська модель у цьому виконанні оснащується колишніми малопотужними моторами. Але завдяки такій комплектації автомобіль коштує мінімальні 24 070 євро.

Подробиці

Корейська модель у цій версії оснащується 1,2-літровим безнаддувним двигуном, який видає не більше 80 к.с. і 113 Н*м крутильного моменту. За замовчуванням він комплектується 5-ступінчастою механічною КПП. Опціонально з корейським хетчбеком можна придбати турбований літровий двигун, який розвиває до 100 к.с. і 172 Н*м. Даний агрегат поєднується з 6-діапазонною “механікою” або 7-швидкісним “автоматом” з подвійним зчепленням.

Це найдешевший спортивний корейський автомобіль: стартував продаж нового Hyundai i20 N Line

Корейська новинка вирізняється спортивним зовнішнім виглядом із доволі агресивним переднім бампером, доповненим широкими бічними вирізами. При цьому загальний дизайн i20 скопійовано з моделей Hyundai минулих років.

Це найдешевший спортивний корейський автомобіль: стартував продаж нового Hyundai i20 N Line

Виконання N Line пропонує максимальне оснащення. Хетчбек комплектується камерою заднього виду, кількома парктроніками, помічником на підйомі, 10,25-дюймовою цифровою панеллю приладів, автоматичною головною оптикою, світлодіодними фарами, шістьма подушками безпеки та іншими опціями.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: