Експерт розповів, як вибрати “правильний” Mitsubishi Lancer з пробігом

Підпишись на нас:

Вибрати автомобіль за ціною в 120 000 грн – не найпростіше завдання в сучасних реаліях. Експерт з автопідбору підібрав чотири моделі автомобілів, які вкладаються в цей бюджет. Серед них виявився і Mitsubishi Lancer дев’ятого покоління. Що ж потрібно перевірити в автомобілі під час купівлі, а також, які його особливості.

Подробиці

Так, ресурс двигуна вважається досить значним – він здатний досягати 450-500 тисяч кілометрів пробігу. При цьому автоматична коробка передач здатна прослужити стільки ж. З механічною можуть виникнути деякі складнощі, серед яких знос підшипника первинного вала, який відзначають на пробігу в 150-160 тисяч.

Експерт розповів, як вибрати "правильний" Mitsubishi Lancer з пробігом

За ці гроші можна знайти варіант двадцятирічного віку з двигуном на 1,6 літра потужністю 98 кінських сил. З проблем силової установки тільки необхідність заміни маслознімних ковпачків після 150 тисяч кілометрів.

Експерт рекомендував звернути увагу на ходову частину. Невдале кріплення гайки переднього сайлентблока часто призводить до того, що співробітники сервісів розпилюють підрамник, щоб дотягнутися до неї. Потім деталь заварюють, проте вона починає швидко іржавіти. Під час купівлі машини цієї моделі експерт рекомендує уважно оглянути це місце, інакше надалі буде потрібно провести заміну цієї деталі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: